Kontaktirajte nas: 00385-47-655-999

Operativni zahvati

Operativni zahvati

U najmodernije opremljenoj operacijskoj dvorani za jednodnevnu kirurgiju očiju se vrši cijeli niz mikrokirurških operacija.

Operacija mrene se provodi ultrazvučnom (ponekad se naziva i „laserska“) metodom američkim aparatima nove generacije. U dogovoru sa osobom na kojoj se treba izvršiti operacija se odlučuje o materijalima koji se pri tome rabe kao i o karakteristikama i kvaliteti leće koja će se ugrađivati (za daljinu ili blizinu, multifokalna, zaštitne karakteristike). Operirani nakon operacija odlazi kući a na kontrolu se javlja sljedeći dan.

Operacije glaukoma se u pravilu tehnički vrlo zahtjevne i rutinski se koristi cijeli niz različitih zahvata, od klasičnih do laserskih. Potpuno su bezbolne i omogućavaju veće snižavanje očnog tlaka od samih lijekova.

Estetske operacije nam pomažu zadržati lijepe crte lica u svim okolnostima. Vrše se injiciranjem lijekova (npr Botox ili takozvanim filerima) ili se provode uobičajeni operativni zahvati. Operacije se provode petkom poslije podne kako bi operirana osoba bez smetnji mogla započeti sljedeći radni tjedan.

Operacije tumora nude veliku sigurnost jer se sumnjivo tkivo odstranjuje u cijelosti i bezbolno.

Skidanje dioptrije je predmet velikog interesa u poslijednje vrijeme no svatko mora biti svjestan koristi, trajanja ali i mogućih posljedica ovakvih zahvata. Porazgovarajte sa prof. Pavanom o pravim razlozima za operaciju- onim subjektivnim i onim medicinski opravdanim.

NARUČITE SE ZA PREGLED ONLINE

-

Molimo da ispunite sva polja!

Hvala! Vaš zahtjev je uspješno poslan!

NAPOMENA!

Termin je potvrđen tek kada stigne pozitivan odgovor djelatnika ordinacije. Javit ćemo vam se u što kraćem roku!